Fum Greu

fum greu sibiu

fum greu sibiu

Ultima moda in materie de efecte speciale. Efectul de fum greu cu gheata carbonica (dry ice), da un plus de originalitate si feerie la dansul mirilor. Folosind aparate de capacitate mare, manipulate de personal specializat,  la cele mai inalte standarde de calitate, Galileo va propune o variata gama de scenarii pentru cel mai important dans al nuntii.

Noi dispunem de masina de fum greu cu gheata carbonica, putand sa acoperim un numar mare de evenimente simultan, oferind efectul de fum greu cu gheata carbonica, pentru momentul primului dans care a fost, ramane si va fi unul dintre cele mai importante evenimente din viata mirilor.

Idei de folosire si efecte cu gheata carbonica

Primul dans.

Gheata Carbonica este utlilizata de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor cu efectul de fum greu, folosita cu o masina profesioanla de fum greu cu gheata carbonica, deoarece aceasta ofera o imagine superba, creaza o perdea de fum greu la nivelul pardoselii iar mirii par sa pluteasca pe norisori. Efectul de fum greu permite imortalizarea imaginilor celui mai asteptat moment al nuntii, dand o noua perspectiva aupra dansului mirilor. Gheata carbonica permite obtinerea unui efect feeric cu ajutorul fumului greu creand impresia ca plutiti pe nori. Fumul greu produs de gheata carbonica nu pateaza, este inodor si se disipeaza foarte repede lasand o atmosfera curata si clara in sala( spre deoaebire de fum clasic care persista mult timp si creaza o atmosfera cu ceata).

Tort

Printre momentele cheie ale nunti se numara si servirea tortului. Intrucat acest eveniment se deruleaza spre finalul nuntii, puteti sa ii dati un plus de savoare si sa incheiati nunta cu un moment ce va lasa audienta cu gura cascata, toate acestea cu ajutorul masinii de fum greu cu gheata carbonica. Sosirea tortului printre rotocolale de fum greu, combinate cu o lumina difuza (eventual lumina colorata), artificiile de pe tort si cateva artificii de scena strategic pozitionate, pot crea un spectacol feeric, impresionand pe toata lumea, iar voi mirii veti incheia seara in aplauzele tuturor…

Bauturi

O alta intrebuintarea a ghetii carbonice pentru evenimente este in bauturi sau cocktailuri, acesta oferind un efect foarte spectaculos bautrurilor si totodata un plus de eleganta si noutate. Din paharele de sampanie sau vin in care se adauga gheata carbonica se revarsa fum greu iar in acelasi timp bautaura e racita. Gustul nu va fi schimbat iar oaspetii se vor simti ca facand parte dintr-o alta lume, efectul fumului durand 2-4 minute. Gheata carbonica este un produs alimentar care nu are efecte nocive asupra sanatatii ea fiind defapt compusa din dioxid de carbon lichid cu standarde de puritate pentru industria alimentara si poate veni in contact cu alimentele, obtinandu-se efectul de fum greu, efervescenta si racire.

Informatii utile

Gheata carbonica folosita pentru efectul de fum greu la nunta (sau alte evenimente)  este obtinuta din dioxid de carbon lichid cu standarde de puritate pentru industria alimentara si i se mai spune gheata uscata deoarece se transforma din starea solida direct in starea gazoasa si nu lasa in urma umezeala sau alte reziduuri. Gheata carbonica are o temperatura de aproximativ -78,5 ° C si poate fi gasita sub forma de granule, placi sau chiar blocuri de diverse marimi in functie de domeniul in care se foloseste.

4 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *