Gheata Carbonica la nunta ( fum greu )

 

fum greu sibiu

Efect de fum greu realizat cu masina de fum greu , cu gheata carbonica, la Sibiu.

fum greu realizat cu masina de fum greu, cu gheata carbonica

fum greu realizat cu masina de fum greu, cu gheata carbonica

 

Galileo realizeaza efectele cu fum greu cu gheata carbonica (dry ice), folosind aparate de capacitate mare, manipulate de personal specializat,  la cele mai inalte standarde de calitate.

In ultima perioada efectul de fum greu la nunta cu gheata carbonica este realizata de persoane neautorizate,  necunoscatoare dornice de un castig in plus insa majoritatea nu dispun de aparatura performanta ( in special masina de realizar fum greu cu gheata carbonica ) iar servicile lasa de dorit prin urmatoarele aspecte:
densitate a fumului foarte mica, suprafata de acoperire mica, durata efectului foarte scurta,  inestetica efectului dorit,
toate aceste probleme avand la baza amatorismul si lipsa de echipamente profesionale .

Noi va recomandam sa apelati la firme care detin aparatura performanta ( masina de fum greu cu gheata carbonica ) deoarece momentul dansului a fost, ramane si va fi unul dintre cele mai importante evenimente din viata mirilor.

Idei de folosire si efecte cu gheata carbonica

Primul dans.

Gheata Carbonica este utlilizata de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor cu efectul de fum greu, deoarece aceasta ofera o imagine superba, creaza o perdea de fum greu iar mirii par sa pluteasca pe norisori, si permite imortalizarea imaginiilor celui mai asteptat moment al nuntii. Gheata carbonica permite obtinerea un efect feeric cu ajutorul fumului greu creand impresia ca plutiti pe nori, fumul greu produs de gheata carbonica nu pateaza si este inodora.

Tort

Printre momentele cheie ale nunti se numara si servirea tortului. Intrucat acest eveniment se deruleaza spre finalul nuntii, puteti sa ii dati un plus de savoare si sa incheiati nunta cu un moment ce va lasa audienta cu gura cascata, toate acestea cu ajutorul masinii de fum greu cu gheata carbonica. Sosirea tortului printre rotocolale de fum greu, combinate cu o lumina difuza (eventual lumina colorata), artificiile de pe tort si cateva artificii de scena strategic pozitionate, pot crea un spectacol feeric, impresionand pe toata lumea, iar voi mirii veti incheia seara in aplauzele tuturor…

Bauturi

O alta intrebuintarea a ghetii carbonice pentru evenimente este in bauturi sau cocktailuri, acesta oferind un efect foarte spectaculos bautrurilor si totodata un plus de eleganta si noutate. Din paharele de sampanie sau vin in care se adauga gheata carbonica se revarsa fum greu iar in acelasi timp bautaura e racita. Gustul nu va fi schimbat iar oaspetii se vor simti ca facand parte dintr-o alta lume, efectul fumului durand 2-4 minute. Gheata carbonica este un produs alimentar care nu are efecte nocive asupra sanatatii ea fiind defapt compusa din dioxid de carbon lichid cu standarde de puritate pentru industria alimentara si poate veni in contact cu alimentele, obtinandu-se efectul de fum greu, efervescenta si racire.

Informatii utile

Dupa cum spuneam gheata carbonica este obtinuta din dioxid de carbon lichid cu standarde de puritate pentru industria alimentara si i se mai spune gheata uscata deoarece se transforma din starea solida direct in starea gazoasa si nu lasa in urma umezeala sau alte reziduuri. Gheata carbonica are o temperatura de aproximativ -78,5 ° C si poate fi gasita sub forma de granule, placi sau chiar blocuri de diverse marimi in functie de domeniul in care se foloseste.

Din punct de vedere al pastrari acesteia trebuie sa ii fie asigurate cele mai bune conditii de pastrare : depozitare la loc uscat, racoros si aerisit si nu se depoziteaza niciodata in frigider deoarece exista pericolul de decuplare a termostatului, stocarea acesteia facandu-se in cutii termoizolatoare speciale ce permit pastrarea acesteia pe o perioada limitata de timp de maxim 48 de ore de la producerea acesteia cu pelletizoare speciale.

Manipularea ghetii carbonice se face cu manusi de protective deoarece aceasta in contact cu pielea poate duce la degeraturi.  Foarte important: gheata carbonica nu trebuie inghitita, ea poate fi folosita doar dizolvata in lichide.

One comment

  1. Am ales sa comand gheata carbonica pentru nunta , a fost o alegere inspirata deoarece a fost un deliciu acordat atata invitatilor cat si noua, mi-au placut acele efecte absolut uimitoare:) …invitatii cereau chelnerilor gheata carbonica la fiecare cana de vin :)):)) . Bafta si alegeti gheata carbonica , nu veti regreta alegerea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *