Rochii mireasa

Rochii de inchiriat 2023

Rochii de mireasa Sunny Princess 2023

  White Lady 2023

  Sunny Princess 2022

 White Lady 2022

 

 

La „Salonul de nunti Galileo” din Sibiu, poți închiria sau cumpăra rochii de mireasa. Rochița pe care ți-o dorești, o găsești la Galileo în Sibiu. Și nu doar atât. Dacă ai închiriat o rochie de mireasa, iar intre timp ai văzut alt model de rochie de mireasa venita la magazin intre timp sau fără nici un motiv anume, poți sa iți schimbi modelul de rochie de mireasa închiriată fără costuri suplimentare.

 

De asemenea prețul de închiriere la rochie de mireasa conține și bonusuri, pe care te așteptăm în magazin, sa le afli.

Pentru miresele cărora le va place stilul, eleganta, calitatea broderiilor și a materialelor folosite le mulțumim pentru alegerea făcută, și le așteptam cu modele deosebite de rochii de mireasa.

 

 

29 comments

 1. Bună ziua! As dori o programare la salonul dvs în luna aprilie (9-15 aprilie, după orele 16:00).
  Va mulțumesc anticipat!

  • nu cred ca e necesara o programare cu atata timp inainte. Eventual reveniti cu un telefon inainte de 8 aprilie si facem programarea. Daca doriti sa facem progrmarea acum, va rog sunati la 0742044815 intre 10-19. Sau pe galileofilm@yahoo.com.

 2. Bună ziua, as dori o lista de preturi pt inchiriere în special din colecția 2014 . Mulțumesc anticipat, o zi buna

 3. ma intereseaza o rochie ptr.o ocazie speciala si locuiesc in medias,trebuie sa fac o programare sau pot veni oricand,bineinteles cand aveti program.

  • De preferat sa faceti programare. Astfel ne putem ocupa mai bine de dvs. , si nu trebuie sa astaptati. Daca veniti fara programare ne ocupam de dvs imediat ce putem( daca ete alta mireasa la poba /programare va trebui sa asteptati 10-30 min).

 4. Buna ziua..as vrea sa stiu si eu pretul rochitei de pe facebook cu numarul 15-02-008,de asemenea si pretul de inchiriere.Va multumesc!

  • Va asteptam cu placere la Salon Galileo . Preturile pentru inchiriat rochii de mireasa sunt cuprinse intre 800 si 1300 lei

  • Rochiile de mireasa se inchiriaza intre 1100-1600 lei.
   Modelele de rochite pentru inchiriat sunt colectia 2015-2016.

 5. Buna,
  Am și eu o intrebare 😬 Din câte am văzut închiriați rochii de mireasa, nu cumva și cumpărați rochii de mireasa?! Eu am o rochița și am cumparat-o din Franța și as dori sa o vând ca sa poata și alta mireasa sa se bucure de ea. Și ma întrebam dacă nu cumpărați dumneavoastra sau dca știți pe cineva care cumpara. Va mulțumesc ai va doresc o seara plăcută.

  • Buna,
   In magazinul din Sibiu, str. General Magheru 39, sunt disponibile mai multe modele de rochii de mireasa.
   Pentru a le vedea si proba, va rugam sa faceti o programare la 0743-059797

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *