Multumesc…

Maestrul de Ceremonii

Maestru de ceremonii si „rochita miresei”!

Cand am realizat cate responsabilitati si griji vom avea in ziua nuntii imi imaginam scenarii de genul: uitam verighetele acasa, nu ne incadram in timp, mireasa nu o sa fie gata la timp etc. Aveam nevoie de ajutor, de cineva pe care sa pasam toate grijile din ziua nuntii, cineva care sa ne organizeze pentru ca noi sa ne putem relaxa si bucura din plin de o zi minunata. Aveam nevoie de un Maestru de Ceremonii sau mai ardeleneste, de un vornic. Am intrebat in stanga si in dreapta dar nu am gasit pe nimeni, pana cand am cautat pe Google “maestru ceremonii/vornic Sibiu” si Google ni l-a dat pe Nelutu Dragota ca fiind cel mai bun din Sibiu. Google a avut dreptate, pentru noi a fost cel mai bun.

L-am “rezervat” pe Nelutu Dragota mai mult online si telefonic de aceea prima intalnire face-to-face cu el a fost … interesanta. Am programat o intalnire cu dansul, era intr-o dupa-amiaza cu aproximativ 3 sau 4 saptamani inaintea nuntii. Ajungem la “Galileo” sub Podul Minciunilor in Sibiu si dam peste un om foarte ocupat, mereu solicitat telefonic. Ne asezam si incepem sa discutam. Incepem noi prin a-i spune pe scurt cateva detalii: locatia petrecerii, Biserica unde va avea loc ceremonia religioasa etc. Apoi el ne intreaba: “la ce va asteptati voi de la mine ca maestru de ceremonii?”. A urmat un lung sir de îîîîââââââ, ăăăăă. hmmmmm …. din partea noastra dar el a inteles, stia perfect ce are de facut. Cand a trecut pe foaie exact planul acelei zile cu toate detaliile (locatii, ore, plecari etc.), plan pe care noi inca nu il aveam, am stiut ca el este omul potrivit, este un profesionist care va avea grija ca ziua nuntii sa fie perfecta si asa cum am visat-o.

Am urmat planul cu strictete, totul a iesit perfect si cel mai important, nu au existat intarzieri sau decalaj orar. Nelutu a facut chiar mai mult decat ne asteptam: a avut grija ca invitatii sositi la mire/mireasa acasa sa fie serviti si sa se simta bine, a ajutat mireasa sa se deplaseze fara sa isi avarieze rochia, a indesat-o in masina sa incapa mai bine ( ) de 2 ori chiar), a fost pregatit cu servetele pentru mireasa cand au apucat-o emotiile in Biserica, a intretinut atmosfera la restaurant, a desfacut laptele pentru cafeaua miresei (unghiile nu imi permiteau sa il desfac ) ) si multe alte lucruri pe care nu le voi dezvalui ca sa nu stric surpriza viitorilor miri.

Dupa miri, nasi, mancarea servita, muzica, tort, Nelutu Dragota a fost urmatorul element al nuntii noastre apreciat si laudat de catre invitati. Vorba unei colege de liceu: “Vornicul ala al vostru a fost belea”. Pe aceasta cale dorim sa ii multumim pentru tot ce a facut pentru noi, pentru ca a contribuit la acea zi de neuitat si a dat dovada de profesionalism cum rar mai intalnesti in Romania. Nu cred ca i-am multumit suficient (eu, mireasa) la sfarsitul nuntii pentru ca inca eram buimaca si emotionata. Cand m-a luat deoparte si m-a intrebat cum a fost, ca el crede ca a fost destul de bine, am spus doar “DA”, imi uitasem cuvintele. Acel “DA” scurt al meu insemna de fapt ca am fost foarte multumita si ca totul a fost confrm planului si peste asteptarile noastre.

Maestrul de Ceremonii a si cinstit, dar din nou nu voi spune care a fost cinstea pentr a nu strica surpriza viitorilor miri. Am avut o surpriza uriasa cand am dat peste “cinstea” vornicului si am ras vreo 10 minute incontinuu. Asta le dorim si viitorilor miri care apeleaza la Nelutu Dragota.

In incheiere … nu o sa fie nicio incheiere, doar un mare MULTUMESC .

Roxi & Malin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *