Mariana & Eduard

A trecut o luna de la nunta noastra, am ajuns inapoi acasa, am inceput sa ne linistim si sa ne reluam cursul vietii noastre „de dinainte”… au ramas amintirile, atat de multe amintiri, ca nu trece o zi sa nu reluam aceleasi discutii, sa radem de aceleasi „faze”, sa comentam uitandu-ne la aceleasi poze…

A fost ziua noastra speciala, o zi deosebita care va ramane in acelasi loc in sufletele noastre pentru totdeauna! V-o datoram voua, echipa „Galileo” care ati facut tot ce ati putut plus inca „ceva”, acel ceva pe care vi-l da pasiunea voastra si dorinta de a vedea un lucru bine facut, pentru a ne face sa ne simitim „speciali” si „unici”!

Pentru voi – o alta nunta intr-o sambata de august, pentru noi NUNTA NOASTRA! Si ati reusit sa ne facem sa va simtim aproape, sa va consideram prieteni si sa ramanem asa pentru mai departe. Nu sunteti doar niste profesionisti desavarsiti (felicitari pentru echipa pe care o conduci, Nelutu) aveti acea sclipire de geniu care va diferentiaza de restul colegilor de breasla! Ati fost langa noi de la inceput pana la sfarsit, netezind „asperitatile” de pe drum, rezolvand problemele inainte sa apara si mult mai mult decat pot sa scriu eu acum.

Cuvintele nu pot sa exprime exact ce simt si nu vreau sa cad in cealalta extrema a siropului ieftin! Pe scurt: ati fost extraordinari, ne-ati realizat nunta speciala pe care am visat-o, ati reusit performanta de a ne face fericiti.

Va multumim!
Mariana & Eduard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *